Uitvaartkisten.

Uitvaartkisten snel leverbaar.

Welke uitvaartkisten: vaak één van de allereerste keuzes die nabestaanden moeten maken. Door de jaren heen hebben wij ruime kennis opgebouwd over de mogelijkheden en onmogelijkheden. En mogelijk is er veel. Van de allerduurste massief houten uitvaartkisten tot de meest eenvoudige exemplaren. Uitvaarten worden steeds persoonlijker en dat zie je goed terug in de keuze van een uitvaartkist. We begrijpen dat het voor uitvaartondernemers belangrijk is ruime keuze te kunnen bieden en snel te leveren. Via OZN is dat mogelijk.

Bij OZN hebben we een behoorlijk aantal lijkkisten op voorraad. Die kunnen we direct leveren. Daarnaast werken we samen met alle grote kistenfabrikanten in Nederland. Concreet houdt dat in dat we binnen 24 uur alle uitvaartkisten kunnen leveren.

Klassieke uitvaartkisten.

De klassieke uitvaartkisten zijn nog steeds het meest voorkomend. De traditionele lichthouten kist, met een witte of champagne-bekleding blijft voor veel mensen de mooiste keuze.

Fair Trade Eco uitvaartkisten.

Voor overledenen die kozen voor een duurzaam en milieuvriendelijk leven, is er een ruim aanbod van biologisch afbreekbare kisten, vervaardigd uit biologisch geteelde materialen zoals wilgentenen, bamboe, bananenblad en pijnboom. Deze kisten hebben het Fair Trade keurmerk. Dat garandeert eerlijke handel met de lokale bevolking.

Memory of life uitvaartkisten

Een uitvaartkist met daarop persoonlijk gekozen afbeeldingen. Het is de ultieme mogelijkheid een kist persoonlijker te maken.

Scroll naar boven