Over OZN.

Betto Nijland Marion Nijland OZN

Overledenen Zorg Nederland; uitvaartverzorging.​

Het begon allemaal in 2003, toen Betto Nijland ging werken voor een groot bedrijf in uitvaartverzorging. Oost Nederland – Twente, Overijssel en Gelderland – was het werkgebied. Hij leerde er veel, was verantwoordelijk voor onder andere het opzetten van regionaal rouwvervoer en verzorging. Het vak lag hem en vier jaar later, in 2007, zette hij de stap naar een eigen bedrijf, OZN. Inmiddels werkt hij – samen met zijn vrouw en ruim 10 medewerkers – voor uitvaartondernemers in heel Nederland.​

OZN voor uitvaartondernemers.

OZN heeft goede rouwauto’s, verzorgt het rouwvervoer en levert een ruim assortiment kisten, maar de basis van onze dienstverlening ligt bij de verzorging van overledenen. Betto Nijland vindt dat dat niet anders kan. ‘Het begint bij de overledene zelf. Wat nabestaanden zich herinneren is dat hun dierbare nog zo mooi was en dat je kon zien dat er met zorg en respect gewerkt werd.’

Specialist in thanatopraxie.

Betto Nijland volgde in 2007 een erkende opleiding Thanatopraxie en is één van de weinige thanatopracteurs in Nederland. Hij is specialist in lichte balseming, restauratie en reconstructie. Daarnaast volgde hij – net als de medewerkers – diverse aanvullende cursussen en opleidingen op het vlak van uitvaartverzorging.

Uitvaartopleiding.

Kennis en visie delen spreekt Betto Nijland aan. Vanuit dat oogpunt geeft hij klinische lessen aan onder andere medewerkers van zorgcentra, ziekenhuizen en hospices. Daarnaast stelde hij de uitvaartopleiding overledenenverzorging op. Met een gedegen theoretische kennis en ruime praktische ervaring als achtergrond, laat hij zijn cursisten zien wat het vak overledenenverzorger inhoudt, hoe je het op een respectvolle manier invult en wat er allemaal bij komt kijken voor je overledenenverzorger bent. Hebt u de opleiding afgerond, dan hebt u de kennis in huis om als overledenenverzorger aan het werk te gaan.

Uitvaartverzorging Oost Nederland; aangenaam kennis te maken

Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze in uitvaartverzorging. Oost Nederland is ons oorspronkelijke werkgebied, maar met name als het gaat om thanatopraxie en opleidingen, zien we mensen uit heel het land. We nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking met OZN.

Ons team.

Kevin Nijland Directie
Esmee Nijland Directie / thanatopracteur
Betto Nijland Directie / thanatopracteur
Marion Nijland Directie
Eddie Pool Rouwchauffeur
Rene Schopman Rouwchauffeur
Henk Binksma Rouwchauffeur
Anton Tenten Rouwchauffeur

Review Text

Romy Pater Overledenenverzorger

Review Text

Michelle Oude Roelink Overledenenverzorger

Review Text

Jordy Oost Overledenenverzorger

Review Text

Sissi Stockmann Gastvrouw

Review Text

Gerrit Maathuis Rouwchauffer

Review Text

Claudia ten Brake Algemeen planner

Review Text

Wim Hofhuis Rouwchauffeur
Scroll naar boven