Rouwvervoer.

Rouwvervoer Oost Nederland.

OZN is een partner voor uitvaartondernemers en verzorgt rouwvervoer Oost Nederland en daarbuiten. Met passende rouw- en volgauto’s voor statievervoer en overbrenging van de overledene. Zorg voor de overledene staat centraal bij OZN. Dat betekent dat we de tijd nemen en goed luisteren naar de wensen van nabestaanden.

Rouwvervoer voor u.

  • Rouwvervoer in binnen- en buitenland
  • Gecertificeerd om politietransporten te verzorgen
  • Dag en nacht bereikbaar
  • Altijd snel ter plaatse
  • Gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers
  • Een compleet pakket van vervoer en uitvaartkisten tot verzorging, restauratie en thanatopraxie.

Het is de allerlaatste rit voor een overledene, daarvan zijn onze ervaren chauffeurs zich terdege bewust. Ze nemen de tijd, voelen aan wat wel en niet kan en zijn op de achtergrond aanwezig om te helpen waar nodig. We hebben diverse rouwauto’s in eigen beheer.

Rouwauto's.

Het is de allerlaatste rit voor een overledene, daarvan zijn onze ervaren chauffeurs zich terdege bewust. Ze nemen de tijd, voelen aan wat wel en niet kan en zijn op de achtergrond aanwezig om te helpen waar nodig. We hebben diverse rouwauto’s in eigen beheer. Voor kinderen hebben we een speciale rouwauto. 

Overbrengauto's.

Bij een overbrenging kiezen we vaak voor vervoer in een neutrale auto, zonder vlag (optioneel) of andere herkenbare uitingen; dat biedt meer privacy. Telkens weer blijkt dat nabestaanden dat bijzonder waarderen.

Volgauto's.

Ook voor de naaste familie en vrienden van een dierbare overledene hebben we diverse mogelijkheden in huis.

Bijzonder vervoer.

We hebben goede banden met collega-vervoerders en kunnen daardoor ook snel bijzonder vervoer bieden, zoals bijvoorbeeld een uitvaartbus, uitvaartkoets of uitvaartfiets.

Maak een afspraak voor rouwvervoer met OZN.

Waar het voor u als uitvaartondernemer om draait, is dat de nabestaanden afscheid kunnen nemen op de manier die zij voor ogen hebben. Wij helpen daar graag bij.

Scroll naar boven